Nieuwsoverzicht

SANTOS #26: Jetzt geht's los!

Artikel

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar daar zijn we eindelijk weer. In SANTOS #26: Jetzt geht's los vind je met het EK voor de deur het beste van voetballand Duitsland!
Bekijk dit item

Belgische derby's en CL in de Johan Cruijff Arena

Artikel

Met het weekend voor de deur en in de dagen erna ook midweeks nog de nodige wedstrijden in Nederland en onze verschillende buurlanden, zijn er ook deze week weer verschillende hele leuke voetbaltrips te maken, waaronder een aantal mooie derby’s en Europees voetbal. SANTOS zet de leukste wedstrijden van komende week voor je op een rijtje!
Bekijk dit item

Voetbal afgelast? Hier kun je nog wél heen

Artikel

Het winterse weer gooit roet in het eten en er zijn tal van wedstrijden afgelast. Gaat jouw eigen wedstrijd niet door of speelt je favoriete club dit weekend niet? Hier kun je nog wel naartoe!
Bekijk dit item

Het afscheid van Beckenbauer en het debuut van Kuyt

Artikel

Het nieuwe jaar is begonnen en de competities die zich nog in winterslaap bevonden ontwaken er langzaam uit. Dat biedt dus – ondanks de kou – weer een hoop mogelijkheden in binnen- en buitenland om een leuk voetbaltripje te maken. Met deze week een aantal bijzondere gebeurtenissen.
Bekijk dit item

Napoli, Barcelona en de FA Cup: de mooiste trips in januari

Artikel

Het jaar zit er bijna op, en een voetbaltripje in 2023 zit er voor de meeste van ons niet meer in. Geen ramp, want ook in 2024 kun je alweer genoeg moois ondernemen. En wat is nou een mooiere manier om het jaar uit te gaan dan met het boeken van een tripje voor januari?
Bekijk dit item

Een droomweekend FA Cup: dit kost het, en zo regel je het

Artikel

De trouwe SANTOS-lezer en -luisteraar zal het inmiddels bekend in de oren klinken, maar het eerste FA Cup-weekend van het nieuwe jaar is altijd een uitstekende gelegenheid om een aantal toffe clubs en wedstrijden te bezoeken, met name in en rond Londen. Hoog tijd om het eens in een overzichtje te gieten, zodat jij een onvergetelijk weekend op het eiland beleeft.
Bekijk dit item

De leukste voetbaltrips tot het einde van het jaar

Artikel

Winterstop? Grotendeels, maar tussen de kerstdiners door zijn er toch nog wel wat voetbaltripjes die je kunt maken in de laatste dagen van het jaar. Dit zijn onze favorieten tot de jaarwisseling!
Bekijk dit item

De Waalse derby, Lens - Reims en Genk - Kortrijk

Artikel

In Nederland en veel van onze buurlanden breekt het laatste voetbalweekend voor de winterstop aan. Wie gaan er met een goed gevoel aan het kerstdiner, en waar is er werk aan de winkel? Dit weekend kunnen ze het verschil nog maken, en jij kan erbij zijn. SANTOS zet de leukste voetbaltrips van komend weekend op een rijtje!
Bekijk dit item

Tien redenen om eens naar 1. FC Köln te gaan

Artikel

Een voetbaltripje naar 1. FC Köln is wat minder bekend dan een bezoekje aan bijvoorbeeld Schalke 04 of Borussia Dortmund. Ten onrechte, want eigenlijk hebben der Effzeh en Keulen het allemaal. Tien redenen om eens naar 1. FC Köln te gaan.
Bekijk dit item